retouch foto (ngapikno poto) nggunakne photoshop

iki lo bro, aku ngapikno foto nggunakno fotoshop. sofwer ampuh sejagat gae ngedit poto. sampean lek kepingin moto hasil e cek maksimal diedit wernone, sampean kudu wajib fardu ‘ain njepret foto format e raw. kenopo kudu raw. pokok e manut ae nang aku lek format raw iku seng paling mentah seng kenek diedit maksimal. oke.. percoyo ae nang aku, ra sah mbuka mbuka tutorial liyane hehehe

iki lo conto foto seng durung ta edit

P1230586 mentah

sak marine ta edit, potone dadi uwwwaaaapik koyok ngene

P1230586edit copy 1000w

One thought on “retouch foto (ngapikno poto) nggunakne photoshop

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s