Nggawe Project lan Import file

Bro [ n sist juga sih hehehe]… saiki tak wuruk e yokpo carane nggawe file project ndek after effects. sak ben sampean mbukak software after effects, projek kosong langsung disediakno gae sampean, sampean iso ngesave utowo sampean iso nggawe project dewe, iki lo project seng langsung ono pas awak e mbukak after effects,l jenenge untitled project.aep artine projek seng durung dijenengi.

image

sampean save diseg ae untitled project.aep iki, liwat menu File – Save As – Save As

image

 

soale iki mung conto, ta kei jeneng UlarBerbisa hehehe, sampean oleh kok ngekek e jeneng e sak karep e sampean.. nyante ae karo aku, gak bakal tak cakot kok lek jeneng projek e bedo karo wek ku hihi

 SNAGHTMLb5954f

 

Oke bro, projek UlarBerbisa.aep wes disave, saiki wayahe ngimport file2. ono telu carane ngimport file nang panel Project kuwi. pertama, nggunakno menu File – Import, kedua nggunakno klik kanan  Import ndek daerah kosong panel projek, lan klik peng loro ndek daerah kosong panel project.

 

image

atau

image

 

Nek wis di klik Import – File. Mengko muncul kotak dialog Import File, sampean pilih file2 seng arep di import mau. ndek conto iki aku kate ngimport poto nggiyantheng ku kekekekekeSmile with tongue out

 

SNAGHTMLa59790

ce I leee… akhirnya iso ngimport foto ke panel project,  selamat ya Smile with tongue out

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s