Kenalan karo After Effects Dasar

Adobe after effects kuwi sofwer digae nggawe animasi bumper, opening, ngefek video lan sembarang kaler seng berhubungan karo video. Langsung ae bro, soale aku wegah nggae tutorial kedawan, iki lo tak dudui gambar e software after effects iku.

 

SNAGHTML4b736c

dadi, after effect rupane iku isine panel2, ono panel project, panel timeline, panel preview, panel efek lan macem macem, sampean ojo bingung2 soal panel iki. ngkok lek wes ngerti tutorial ndek ngarep sampean ngkok lak ngerti. coro kerjone iku gampang sakbenere, mung ndeleh file-file bahan nang panel project nggawe composition trus ndeleh bahan bahan nang panel layer, ngekek I efek lek perlu lan macem macem, trus lek wes mari  baru didadekno output file, file output iki formate iso macem macem tergantung awak e dewe milih format opo gae output e mengko.
Oke bro, Kudu ngerti lo yo Winking smile

Project Window : fungsine nampung bahan bahan file seng digawe projek, file e iku iso gambar,foto,video, musik lan liyane seng diperlokno

Timeline : gawe ngendalikno pengaturane waktu animasi, misal e gambar logo dadi gede sak wis e 3 detik, logo muncul teko ga ono dadi ono, macem macem pokok e. objek objek e nang kene disusun koyok layer e photoshop.

Panel Effect : digawe ngatur efek

Preview Control : digawe ngeplay hasil editing ndek timeline supoyo ngerti hasil e didelok ndek layar preview

Tools : alat alat seng diperlokno gae ngedit

Layar Preview : ndelok hasil e editan ndek kene

Magnification Ratio Popup : ngatur gede cilik e pandangan preview tanpo ngrubah parameter e objekimage

Title Safe Area : ndek njerone kotak an iki bagian seng aman gak kepotong seng iso ketok ndek tivi. manfaat e akeh gae posisi title cek aman
image

Region Of Interest : ndelok bagian Composition tertentu cek iso fokus ndek kunu tokimage

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s