Wanita dalam Pasukan Pertahanan Israel

yoiku tentara wedok ndek Angkatan Pertahanan Israel. Mek negoro Israel tok ndek ndunyo iki seng majibno cewek melok wajib militer. Wong wedok wes melok grusa grusu ndek militer Israel sak durunge lan sak wis e negoro Israel ngadek tahun 1948, itung-itungan statistike 33% teko kabeh IDF lan 51% teko pejabat, peran e ono ndek Angkatan Darat, Laut, lan Udara.

Sak durunge wong wedok wajib militer ndek Korps tentara wedok, umume dikenal ndek boso Ibrani, Chen. sak wis e periode limang minggu pelatihan dasar, wong wong wedok iku dadi panitera, driver, pekerja kesejahteraan, perawat, operator radio, seng ngendalino penerbangan, personel persenjataan, lan instruktur khusus.

* sumber wikipedia lan gugel

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s