Mengenal Windows Live Writer

Hai bro.. piye kabarmu? yokpo kabarmu? tahes tahes ae kan? gak sumpek kan? lek sumpek mending moco tutorialku seng spesial gae siro kabeh… hehehe

Dino iki aku arep ngenalno nang sampeyan kabeh opo iku Windows Live Writer. Ono seng wes tau krungu?… durung hehehehe….

sak temene windows Live writer iku aplikasi penerbitan blog desktop gawenane Microsop. fitur e iku penulisan e opo seng koen delok koen gawe, nerbitno poto lan fungsine nerbitno peta. Windows live writer iku ono petang puluh wolu bahasa…  isik bingung? lek sek bingung ta dudui gambar e.. clorooootttttt…
iki lho…

image

wes ga usah kakean stilah, ta badek isik bingung kan? hayoo ngakuu? lek gak ngaku ga usah keminter kekekekeke.. software iki iku digawe ngeblog rekk, dadi critane aku iki kan duwe blog ndek wordpress, aku ki wegah nek ngepost lewat dasbor e wordpress soale kasusku iki blog ku kan tentang matematika.. la rumus rumus seng ta gawe iku kan ga iso ditulis lewat dasbor e wordpress. ndas rasane pecah lek ngapload manual siji siji, ruwettt.. dadi critane ruwettt.. diam puttt ae…

suwe suwe aku nemu coro seng ampoh.. pas iku aku mlaku mlaku nang Malang rek, mampir nang toko buku, aku nemu tips n trik ngeposting lewat microsop word, pas moleh ta cobagg.. horeee ampohhh rekk.. aku iso nulis rumus matematika trus ngapload ga kangelann jgagagagaga… suweeenenngg akuuu.. hahaha

iki lho conto e aku ngaplod rumus.. [ngaplod ngaplod an se.. hehehe]

image

oke, dadi aku wes sukses berhasil ngeposting tutorial matematika seng ono rumus e mau seng diketik lewat word lan langsung diupload nggunakno microsoft word tanpo dasbor e wordpress. Permasalahan muncul mane, kan ngene, microsoft word sing ta critakno nang awakmu iku mlaku ne ndek widows 7, waktu aku pindah nang komputer windows xp tibak e microsop wort ku iku ra mlaku dadakne.. diang krekkk tenann.. mboh opo o,, ta utek ra kenek kenek.. akhir e aku takok gugel software opo seng iso digae ngeposting blog seng penak, trus nemu Windows Live Writer hehehehe…Kowe kepingin iso nggunakno Windows Live Writer? entenono ae tutorial yang akan datang [ lek aku nggawe see.. hahahahahaha ]
Oke bro.. silimit milim have a nice day.. mmuachhhhh
life is beautiful..

Editanku rekkkk hahahaha apik kannnn

2 thoughts on “Mengenal Windows Live Writer

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s