Semut Ireng dan uang 50 ribu

Colek Cak Semut Ireng karo Cak Ular Berbisa
Cak Semut sik tas rabi, lenger-lenger nang pos hansip koyok wong liwung. Gak sui Cak Ulo liwat.
“Mut, kon iku manten anyar gak tambah seger lha kok malah lungset nyaprut. Opoko kon iku mut?” takok Cak ulo.

“Iyo Cak, aku kepikiran bojoku.” jare Cak semut.
“Opoko bojomu iku, wong tak dhelok bojomu iku tahes ngono lho.” jare Cak Ulo.
“Ngene lho Cak. Aku iki biasa njajan. Lha pas mari main malam pertama wingi, aku ngetokno dhuwik seketan. Pikirku, arek wedhok sing bodine koyok ngene paling banter taripe seket ewu. Aku luali pol lek tibake iku bojoku dhewe.” jare Cak semut.
“Kon yo ngawur ae. Tapi wis gak usah dipikir nemen-nemen, paling bojomu tersinggung sedhiluk terus mari ngono yo kangen ambek peno maneh.”
“Aku kepikiran gak perkoro wedhi bojoku tersinggung ” jare Cak Semut..
“Lha opo lho masalae ?” Cak Ulo malih bingung.
“Mari tak ke’i seket ewu, dhadhak aku disusuki selawe.”
Ancene Asuuu tenan awakmu iku Muuttt……FaaaakkKKk..!!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s