Semut Ireng dan Dokter Ular

Semut Ireng nemui Pak Ular Berbisa, dokter spesialis kelamin.
Jarene “Dok, aku ono masalah,
tapi sampeyan mesti janji gak ngguyu yo.”
“Tenang. Aku janji gak ngguyu.
Iku kan melanggar sumpah kedokteranku.” Jawab Pak Ulo.

Semut langsung mlorotno celonone.
Manuk’e ternyata cuilik, mik sa’ pensil staedler 2B.
Kethok barang sa’mono, Ulo gak kuat
nahan ngguyu. Dhe’e ngguyu nganti kepingkel-pingkel,

gulung koming nang ngisor.

Kira-kira limang menit, baru dhe’e iso ngendali’no
emosine. “Sorry cak. Aku kelepasan. Aku janji gak
bakal koyok ngono maneh. Nah, masalah sampeyan opo?”

Semut omong ambe’ nada sedih:
“Manukku wis telung dino iki abuh koyok ngene…..”
Ulo Heran : Lha Gedine sak piro terus manukmu iku cak????

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s