Presiden

Presiden? Kowe ngerti presiden ra? Presiden kuwi kepala negara. Endas e negoro. Dadi negoro iki duwe endas, la ndas e iku jenenge presiden. Lek jare ne Wikipedia seng disebut presiden iku jabatan seng digawe pimpinan organisasi, perusahaan, perguruan duwur, utowo negoro.

Sak temene awal awal e iku istilah presiden iku digawe wong pas mimpin acara / rapat tapi suwe suwe dadi istilah e wong seng nduwe kekuasaan eksekutip. Ngerti ra eksekutip iku opo? Ojo mung mocoooo ae tp ra ngerti istilah kekekeke..

Kowe kabeh aasline ta goroi, sakjane aku iki ra mbahas presiden tapi nyoba ngisi blog karo nggunakno Microsop wort hihi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s