Cara bikin cewek tergila gila pada kita-kita yang nggantheng

Kowe jomblo? Ga usah stress bro.. nek kowe stress.. ajor dewe pathakmu seng krewak iku.. iki aku duwe resep gawe kowe kabhe seng lagi kpignin digilai karo cewek cewek gila ekekekeke ekekeke ekekeke

Mayoritas cowok iku mendambakan cewek sak taprokk.. yo ra? Setuju ra? Lek ga setuju kowe ga lanang.. gak gampang nakhlukno wong wedok cek iso tergila gila karo kita-kita seng nggiyantheng iki.

Gawe sampean seng kangelan golek koleksi kekeke ta kei rumus matematika, rumus iki uwammpooohhh meh 99% terbukti

Iki lo rumus e cek wong wedok dadi tergila gila nang kita kita seng nggiyantheng iki:

  1. Ojo terlalu akrab

    Akeh wong lanang mung iso dadi sahabat e cewek seng disenengi. Salah sijine alasane iku soale si cewek keroso hubungane terlalu cedek, dadi ne luwih enak koncoan ae, lah, nek sampean bener2 seneng karo cewek, ojo terlalu krab disek. Oke bro iling iling en iki

  2. Gak akeh nilai

    Salah sijine kebiasaane wong lanang seng elek iku nilai fisik e cewek. Padal kabeh wong ngerti lek ra ono wong seng sempurno iku. Gawe en arek e merasa nyaman pas cedek karo sampean. Salah sijine, nrimo dek e ono opo e, eh sory.. maksut ku opo ono e kekekeke, ra sah mbanding mbandingke karo cewek liyane, opo maneh karo mantan sampean.

  3. Gak ngikat

    Sampean oleh ae nyenengi, ga wedi kelangan dek e. tapi gak berarti sampean kudu ngekang utowo ngikat. Kek ono dek e ruang obah. Ojo keseringen ngetok ke irung nang dek e. cek e arek e nebak nebak, ndek ndi, lapo lan ambek sopo sampean iku. Ga ono e sampean iku cek iso dadi kerinduan dek e

  4. Nurut

    Duduhno sampean iku tertarik lan antusian ngrungokke critone dek e bah critone apik utowo uwelek pokok sampean kudu antusias. Rungokno curhat curhat ane. Ojo lali kek ono tanggapan seng pinter lan kek ono humor cek kudu ngguyu dek e. kek ono alternatif solusi masalah seng dihadepi dek e, tp ojo terkesan nggurui

  5. Akeh senyum

    Senyum iku salah sijine senjata ampuh nebar pesona.. kekeke yo ra? Jarene ahli, senyum iku refleksi diri ne wong seng mesti mikir positif. Nah, ga no salah e sampean ngekek I rai legi, ngerti ra? Bermuka manis nang dek e ngono lo.. ambek guyon guyon seng seger..

  6. dadi seng ter apik

    cek iso dadi seng ter apik, gak berarti sampean kudu iso nglakoni sesuatu ndek luar jangkauan e sampean koyok ngoyoh karo sikil e ndek nduwur tangan e ndek nisor.. gak ngono maksut e kekekeke. Dadi o seng ter apik seng iso sampean lakoni ae. Salah sijine, siap ngancani pas arek e seneng lan gembeng

  7. gak mekso

    cobak en nahan kpgn ngungkapno tresno. Sampean kudu sabar. Oleh ae sampean nelpon, tp ojo keseringan. Usahakno pisan ga sering sering nggombal. Usahakno ngomongno seng penting penting ae pas telpon

  8. dodol larang sitik

    seng iki bentuk liyo teko 7 poin mau. Meski cewek ngerti tenan lek sampean nyenengi, tapi cobak en ga ngelayani opo seng dikepengene dek e. epok epok o ra ngreken lek sampean iku mesti ono ndek cedek e

  9. cek e dek e nebak nebak

    cewek umum e seneng seng misterius, lho. Yo iku knopo akeh cewek seng dadi pengarang crito seng ono bumbu e petualangan lan misteri. Ojo langsung mbuka awak mbuka diri maksut e, critakno setitik setitik ae tentang sampean. Iki cek gawe dek e penasaran lan ga cepet bosen. Cek ne seng dikepengene trus cukul. Lek wes ngono, dek e brusaha ngenal sampean luwih lan luwih

  10. jujur lan ramah

    tunjukno nek sampean iku cowok seng jujur, sopan sekaligus menawan. Ra perlu akeh ngekek i alasan gae siji kesalahan, pakeono seng rapi lan ngomong e seng enak dirungokno, lek sampean iso koyok ngono iso dipastekno dek e bakal kepingin cedek sampean terus

3 thoughts on “Cara bikin cewek tergila gila pada kita-kita yang nggantheng

  1. Wah iki pasti artikel bikinan antek2 kamerun… berhati2lah wahai kaum hawa thd tipu muslihat ulo kadut…. wkwkwkwkwkwkwk

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s